W UpMenu możesz łatwo ustawić uprawnienia dla nowych użytkowników na Twoim portalu do zamawiania jedzenia online. Jest to szczególnie ważne, jeśli jesteś partnerem resellerskim i chcesz wyłączyć dostęp do swojego cennika lub jakichkolwiek poufnych danych.

  1. Przejdź do „Ustawienia” → „Użytkownicy”.

  2. Rozwiń opcje i kliknij „Ustawienia uprawnień”.

  3. Wyłącz „Domyślne uprawnienia dla nowo tworzonego użytkownika”.

  4. Wybierz pola, do których chcesz przyznać dostęp nowym użytkownikom i naciśnij „Zapisz”.

  5. Teraz za każdym razem, gdy wybierzesz „Nowy użytkownik”, będziesz mógł zobaczyć uprawnienia, które wcześniej ustawiłeś.

  6. Po rejestracji każdy nowy użytkownik dostanie uprawnienia, które wybrałeś.

  7. W swoim panelu możesz zobaczyć wszystkich użytkowników i ich uprawnienia.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?